Visita Familiar viu l'Heretat

Si sou una família o grup d´amics que busqueu una activitat a l’aire lliure per fer amb la quitxalla us proposem aquesta activitat especialment pensada per a petits i grans en què coneixerem com és la vida a les vinyes de la nostra Heretat.
Us acompanyarem a descobrir la masia Can Llopart de Subirats i les seves vinyes més properes mentre gaudim del paisatge de la plana de la nostra comarca i les muntanyes de Montserrat.

Visitarem tot passejant (15 min) la vinya més petita del món, la nostra vinya més vella i els nostres ruscs d’abelles. Un cop arribem a la masia veurem el corral de gallines, els tractors dels pagesos i farem un tomb per l’interior d’aquesta casa del segle XIV on hem anat guardant les eines del camp més antigues. Descobrirem el petit celler antic on es va fer la primera ampolla de Llopart al 1887 i que ara guarda les gerres de ceràmica i les bótes de vi.
Als porxos exteriors de la casa us oferirem un tast de 2 escumosos i un vi tranquil amb aperitiu pels adults i un tast de xocolates locals amb el nostre most pels menuts.
Animeu-vos-hi!
Porteu sabates còmodes i moltes ganes d´estar a l´aire lliure!

Durada aproximada: 2:00hs
Preu adults: 33,00€
Preu majors de 65 anys: 29,00€
Preu menors (de 8 a 17 anys): 18,00€
Preu menors (de 2 a 7 anys): 12,00€

Amb reserva prèvia.
* Possibilitat de fer la visita en privat. Consulteu-nos.
* Podeu complementar aquesta experiència amb un dinar al Mirador de les Caves.

Fes la teva reserva