Llopart MOST FLOR

Xarel·lo

Most flor de les nostres vinyes de xarel·lo a més de 360 metres d’altitud.

EL MOST SOLIDARI DE LLOPART

Aquest producte va néixer de la tradició de la família Llopart, viticultors des de l´any 1385 i elaboradors de vins escumosos des de 1887, d´oferir cada any als menuts de la família i als menors que visitaven el celler durant els dies de la verema, el most acabat de premsar.
En Pere Llopart, membre de la família i enòleg de LLOPART, va tenir la idea d´agafar una part del most de la varietat de raïm xarel·lo, embotellar-lo i pasteuritzar-lo artesanalment, evitant així la fermentació alcohòlica.
El resultat va ser excel·lent: es va obtenir un most natural, pur, ecològic i vegà, sense alcohol ni cap additiu. El seu gust dolç i llaminer fa que sigui molt apreciat pels nens i per les persones amants dels sucs naturals o amb dietes especials.
EL MOST FLOR LLOPART és l’essència dels raïms procedents de les vinyes mediterrànies de muntanya de l’Heretat Can Llopart de Subirats, Alt Penedès, Barcelona, i s´ofereix en ampolles de 50 cl. de capacitat.
La família Llopart va creure que era un producte que, per la seva naturalesa, havia de tenir una finalitat solidària i amb la venda d´aquest most va iniciar una col·laboració amb la FUNDACIÓ AMICS JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER, fundació que té com a objectiu l´atenció dels malalts de càncer infantil i la dels seus familiars, la divulgació d´aquesta problemàtica i la investigació de la malaltia a l´Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.
Esperem que us agradi i que el gaudiu molt.
Moltes gràcies.

Família LLopart